ШЛАЙФАНЕ НА БЕТОН

Старата ви бетонова настилка е захабена, напукана и сива. Ние - от фирма Асенко сме готви да ви подадем ръка. Как? Чрез нашите специализирани машини за обработка, професионално обучени кадри и точна, индивидуална преценка за нуждите/ възможностите на всеки клиент, желаещ неговите стари настилки да придобият огледален блясък.
Технологията при полиране на бетон е идентична както при полиране подове от естествен камък– пода се обработва поетапно с намаляващи по абразивност диамантени инструменти до постигане на максимална гладкост.
Бетоновите настилки са най-често разпространени в промишлени помещения, работни цехове, складове и гаражи. Шлайфането на бетон на такива места се извършва с цел изравняване на повърхността, чрез премахване на съществуващите неравности. В повечето от случаите, тези подове не са шлайфани при полагането на бетон, което прави повърхността им неравна.
При пристъпване на машинно шлайфане се наблюдава отделяне на много прах, което ние избягваме чрез използване на професионални вакуум аспиратори. Самият процес на шлайфане цели отнемане на материал от съществуващия, положен вече бетонов под, като професионалната обработка води до намаляване изронването, съответно и отделянето на прах.
Ние препоръчваме след необходимата обработка, настилката да се импрегнира (от латински: impraegnatio - напълване), което означава третиране със специални разтвори от различен произход, с цел повърхността да стане непромокаема и водоустойчива. Това заздравява повърхността – създава се фин слой, който предпазва повърхността като не пропуска проникване.
Голям и често срещан проблем са пукнатините и дупките по бетона. Отстранява се като самата пукнатина се запълва със специална смес. След втвърдяване, мястото се шлайфа.
Разполагаме с богата и разнообразна цветова гама, което ни позволява да предложим на клиентите си интересни художественни решения.

СУПЕР БЕТОН:

Какво представлява системата Супер Бетон?
Системата Супер Бетон: Нововъведение при полиране на бетонни повърхности
Системата Супер Бетон е полираща система за бетонни подове, разработена от компанията Клиндекс, която превръща всеки тип цемент в сладък, високоустойчив и с невероятно красив блясък. С помощта на Системата Супер Бетон дори стари, с петна и износени подове, могат да бъдат полирани до неузнаваемост- така, че да изглеждат като нови, изключително устойчиви, отблъскващи прах, както и лесни за почистване. С много малко на брой стъпки, вие ще можете да полирате, постигнете непромокаемост, създавате лого, придобиете много красива повърхност като мрамор и здрава като бетон.
Системата Супер Бетон предлага различни процедури за постигане на различни покрития: Супер Бетон Премиум, Супер Бетон Бърз ефект и Супер Бетон Мозаечен Ефект.

АСЕНКО 2014*
гр. Пловдив 4000, ул. К. Величков 2, БЦ РИЛОН вх Б, ет 2; Тел: 032 63 08 29 Факс: 032 62 72 26; Тел: 0700 10 230*