ЗА НАС

Начало / За нас

Историята зад цифрите

Създадохме АСЕНКО през 1994 г и вече 25 години професионално предоставяме и управляваме услуги по почистване на различни обекти.
Компанията предоставя услуги по цялостно почистване и ежедневна поддръжка на нивото на хигиена в:

търговски и развлекателни центрове
административни сгради
производствени цехове
хотели и ресторанти
домове, магазини и oфиси
абонаментно почистване на стъкла и витрини
почистване след строителни работи
височинно почистване на остъклени фасади чрез aлпийски метод, подемна техника и йоник система.

Фирма Асенко е със седалище в град Пловдив, но ние присъстваме на цялата територия на страната: Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, София, Добрич, Плевен, Велико Търново, където имаме наши представители- регионални мениджъри и работни групи. Компанията извършва абонаментно почистване на повече от 1000 обекта.

Услугите се предоставят от добре обучен и квалифициран персонал, с високо чувство на отговорност и мотивация за високо качество на извършената дейност.
Използваме модерно професионално оборудване и екологични почистващи субстанции, производство на следните компании: Клийн Пургатис /Гемания/, Tеннант / САЩ/ , Китер / Италия/ , Клиндекс / Италия/
Компания Асенко е сертифицирана за прилагане на система за управление съгласно ISO 9001:2008 от сертифицираща компания ТЮФ НОРД България

 
0 +
години опит
 
 
0 +
щастливи клиенти
 
 
0 +
града в страната
 

Формулата ни за успех

Всички услуги за дома на 1 място

Ние можем да ви предложим професионални услуги за почистване и поддръжка на дома. Използвайки висококачествено оборудване, което е недостъпно за ежедневните домакинства, специализираните сервизни специалисти с удоволствие ще положат усилия, за да превърнат вашия дом или офис в нещо наистина специално.

360 градуса спокойствие и чистота

Фокусът на фирмата ни е да ви усмихнем след тежките ежедневни задачи като ви осигурим уют и чистота във вашия дом или офис. Не е нужно да пилеете времето си за ценни задачи, за да се заровите в чистене. Доверете се на нашите професионалисти. Вие заслужавате да сте усмихнати!

Как успяваме да го правим?

В корена на нашия успех стои опита. Ние осъзнаваме, че в днешно време на хората им остава сравнително малко време, което да прекарат с любимите си хора. Затова се стремим да бъдем най-добрите. Инвестираме непрекъснато в обучение на нашия персонал и се стремим да подобряваме услугите си.

Call Now Button