Прах, остатъци, петна от боя, лепило и хоросан – да, това не беше това, което очаквахте, когато очаквахте с нетърпение края на ремонта. Почистването след обновяването е необходима последна стъпка по пътя към интериора на вашите мечти. По-добре е да поверите тази неприятна работа на тези, които знаят как да се справят с нея възможно най-бързо и ефективно.

Какво включва общо почистване на помещенията след ремонт?

Ако вашият апартамент е малък, можете да опитате да го почистите самостоятелно, което ще изисква много време и пари – защото трябва да купите отделни почистващи смеси, които са нужни за почистването на цялата мръсотия. Също така е възможно по време на процеса да развалите ламинат или плочка – просто защото не знаете как внимателно да премахнете мръсотията без да настъпят повреди. Заслужава ли си рискът? И ако говорим за голяма стая – вила или офис – помощта на професионалисти е още по-необходима. Има няколко причини, поради които е по-добре да поверите почистването на почистваща компания след ремонта:

Обикновено след ремонт мръсотията не е обикновен прах и за да я почистят, експертите използват конкретни вещества (често доста скъпи) за всеки материал и вид замърсяване. Професионалистите притежават необходимите умения за работа с такива почистващи продукти и имат богат опит в приложението им.

Нашата компания използва само екологични и висококачествени професионални прахове и течности, които не вредят на здравето.

Разполагаме с цялата необходима техника за висококачествено почистване след ремонт – промишлени прахосмукачки, парогенератори, оборудване за химическо чистене у дома.

Почистването след ремонт включва няколко етапа и няма значение дали е апартамент, къща или търговски център – работният план е винаги един и същ:

• Почистване, опаковане, извозване на строителни отпадъци и предварително почистване на помещенията.

• Премахваме строителния прах от всички повърхности с професионална прахосмукачка и специализирани инструменти.

• Премахваме остатъците от строителни материали от всички повърхности, премахваме петна.

• Измиване и триене на подове, ако е необходимо – шлайфане на подовото покритие.

• Мокро почистване на всички повърхности, както и мебели отвътре и отвън.

• Миене и почистване на бани с дезинфекция.

• Химическо почистване на мебели и текстилни подови настилки.

• Миене и полиране на прозорци (измиването им от двете страни, заедно с наклони и первази на прозорците)

Почистването на вила или просторна къща след ремонта е предизвикателна задача. На първо място, поради особеностите на помещенията: в селските къщи обикновено има високи тавани, понякога витражи. Поради тази причина професионалистите ни са оборудвани с всичко необходимо, за да достигнат до най-недостъпните ъгли. Освен това често собствениците на вили украсяват залите с полилеи с изискан дизайн. За да ги приведете в ред след ремонта, са необходими изключителни познания и специални почистващи препарати.

Ако се нуждаете от професионална помощ, за да се справите със замърсяванията след ремонт, не се колебайте да ни потърсите.

Възползвайте се от нашата услуга Почистване на апартамент след ремонт